Billettsalget starter i dag 5. juni

Oslo Gospel Choir jubilerer, og gjennom 2018 markerer gospelkoret 30 år som turnerende artist. Siden 1988 har koret holdt tusenvis av konserter i inn –og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er.

I Norge markerer koret sitt jubileum med en omfattende juleturnè. Oslo Gospel Choir har gjennom tre tiår sunget seg inn i nordmenns hjerter, og kombinasjonen av stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å være med å feire hele Norges Oslo Gospel Choir.

Oslo Gospel Choir gjester Frøyland og Orstad kyrkje tirsdag 18. desember med 2 konserter – kl. 19 og kl. 21.

Billetter kjøper du her:

Konserten som starter kl. 19.00 – Ikke plassbilletter

Konserten som starter kl. 21.00 – Plassbilletter

Arr: Evlogia lyd og Stiftelsen Frøyland-Orstad kyrkje