Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 8 årene har koret, sammen med gjesteartister som Carola, Ingebjørg Bratland, Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og Gisle Børge Styve, gitt publikum store opplevelser. Fra storslått til nært og minimalistisk. Latter og tårer. Stappfulle kirkekonserter med opp mot 2600 besøke

nde har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og stemning til å ta og føle på. Konsertene har blitt blant de mest populære julekonsertene i Stavangerregionen.

I fjor inviterte koret Stavanger Symfoniorkester med som gjest på sine korets julekonserter. Resultatet var magisk! To utsolgte Fartein Valen samme kveld. 2600 publikummere. Ikke et sete var ledig. I år tar SGC med seg musikerne fra SSO for å gjøre disse konsertene i kirkene. Musikere fra SSO, som er blitt et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre, og som de siste årene har hatt en betydelig kunstnerisk utvikling og stor publikumsøkning.

For å binde det hele sammen, har koret også i år fått med seg hele Norges TV2-pastor, Egil Svartdahl. Svartdahl er av landets fremste talere og kommunikatorer, og snakker inspirerende og godt til alle typer mennesker. Hans unike kombinasjon av humor og alvor gir publikum opplevelser som setter spor.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger.

Sammen vil Stavanger Gospel Company, Stavanger Symfoniorkester og Egil Svartdal gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret. Hele tiden med julens budskap plassert midt i sentrum.

Få med deg årets store julekonsertbegivenhet.

Billetter kjøper du her